guidens.dk

e-Boks Plus

e-Boks plus er en sektion under den nye e-Boks app, der lader dig skyde genvej til en længere række af nye tjenester. Det gør det dermed lettere at få adgang til dem. Som sædvanlig kan du stadig få adgang til din digitale post gennem appen. e-Boks plus kan du finde omkring bunden af appen, hvor der står ”Plus”.

Du har fuld magt over, hvilke tjenester du ønsker i e-Boks plus, sådan at du fuldstændigt kan bestemme indholdet.

Hvor kommer tjenesterne fra?

Tjenesterne leveres af forskellige af e-Boks’ partnere og hvilken virksomhed som helst uanset størrelse kan blive en service-yder, så længe denne service er relevant og møder en række krav for brugerværdig og synergi med e-Boks. Hørende til lanceringen af e-Boks Plus, har e-Boks selv udviklet en række tjenester, der eventuelt kan inspirere potentielle tredjeparts leverandører til at forbinde sig til appen og tilbyde deres egen tjeneste til e-Boks’ brugere.

TestaViva er en af de første eksterne partnere for e-Boksappen og står bag udviklingen af tjenesterne Testamente, Livsguiden og Fremtidsfuldmagt.

Her er der en række af tjenesterne på e-Boks Plus:

Betalingsservice

Med denne tjeneste kan en hvilken som helst regning, der ender op i din digitale postkasse, uden besvær tilmeldes Betalingsservice.

Storebox

Dagene, hvor du har skullet lede efter kvitteringer er overstået. Med denne tjeneste kan du få alle dine kvitteringer digitalt på e-Boks. Tjenesten leveres af virksomheden med samme navn, altså Storebox.

Digital Servicebog

Ligesom med kvitteringerne kan du gennem denne tjeneste få samlet enhver oplysning om din bils service og eftersyn på ét sted. Leveres af Digital-Servicebook.com.

Livsguiden

Denne tjeneste lader dig holde styr på dokumenter, der skal opdateres ved forskellige ændringer i dit liv. Leveres af TestaViva.

Kodehusker

Gør som navnet indikerer: husker dine koder. På denne måde kan du for eksempel gemme dine pinkoder samt brugeroplysninger på en sikker måde.

Vaccinationer

Herigennem kan du få overblik over rækken af anbefalede børnevaccinationer og få mulighed for at modtage en notifikation, når det er ved at være tid.

Energiforbrug

Følg med i dit forbrug af el, varme og vand gennem denne tjeneste.

e-Donation

Denne gør donationer til velgørenhed lettere. Du kan herigennem donere til Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, Læger uden Grænser, Hjerteforeningen, Gigtforeningen, Red Barnet, Danmarks Naturfredningsforening eller Børnehjælpsdagen.

Fremtidsfuldmagt

Udviklet til dig, der har et ønske om sikkerhed i fremtiden. På denne måde får du hjælp til økonomiske samt personlige forhold, hvis der skulle ske et uheld, uden at du er i stand til at tage hånd om det. Leveret af TestaViva.

Feedback

Er der noget, du synes mangler i e-Boks Plus, kan du her være medvirkende til at give forslag til nye tjenester.

Testamente

Brug denne til at udarbejde et juridisk gyldigt testamente.

e-Boks anbefaler

Følg med i nyheder og forslag fra e-Boks. Dette dækker over nye funktionaliteter, tjenester og andre muligheder i appen.

Tips & tricks

Brug denne for let at komme i gang med at bruge appen. Få svar på ofte stillede spørgsmål her og se behjælpsomme videoer.

Min kommune

Dan let et overblik over hvilke kommunale tilbud og tjenester, der kunne være relevante for dig.

Mit hjem

Hav alle dokumenter omkring dit hjem samlet på ét sted. Dette gælder ting som plantegninger, købsaftalen, brugsanvisninger, boliglånet, serviceaftaler, kvitteringer fra håndværkere og mere.

Værdigenstande

Få et samlet overblik over dokumentationen for forskellige ejendele hvad enten det er smykker, elektronik, cykler, tøj eller andet.

Vigtige dokumenter

Organisér dine vigtige dokumenter her. De kan blandt andet kategoriseres, sådan at de bliver lettere at finde.

Mine kundekort

Herigennem kan du have alle dine forskellige medlemskort og gavekort samlet på ét sted. På den måde slipper du for at skulle have dem i din pung.

Opret dit barn

Dette gør det lettere at oprette dig at skabe adgang til dit barns e-Boks.

SparEnergi

Du kan her få gode råd om sådanne ting som varme, el og forskellige energirigtige løsninger. Informationen stammer fra Energistyrelsen med formålet at hjælpe dig med at spare energi. Det hjælper på både din økonomi og klimaet.

Forældreguiden

Få svar på eventuelle spørgsmål du kan have om det at være forælder og om børn fra de danske myndigheder. Det gælder sådan noget som pasning, omsorgsdage og sundhed.

Forsikringsguiden

Med denne tjeneste får du en sammenligning af forsikringer fra 18 forskellige selskaber.

Ung i Job

Dette giver dig som en ung under 18 år adgang til jobportaler samt hjælp til de forskellige dele af processen. Deriblandt jobansøgning, jobsamtale, skat og hvilke rettigheder du har som ungarbejder.